Startsida / Inlägg

Lördag

av Hannah Widell

Vaknade med migrän. Kände att huvudvärken dånade redan innan jag hade vaknat. Liksom hade med den i min gryningsdröm. Vaknade av att Gustav sa hej då tidigt som tusan. Han skulle i väg på svensexa. Mina fina ungar höll sig fint i morse så att jag stilla kunde bota huvuvärken. Läste alla era kommentarer om vad ni har för härligheter framför er. Grät lite då jag kände att era liv är så fina. Skör i dag. Mamma kom till vår räddning och tog ner oss på stan. Vi åt lunch med Amanda med familj på Riche, shoppade tjusigt smink och nu väntar jag in min kompis Joa, Jonna och hennes son Glenn. Jag ska laga asiatisk biffsallad. Favorit i repris från programmet med Gabriel Forss och Tobias Karlsson.

Det var väl det. Ha en underbar lördag.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB