Startsida / Inlägg

Jag – just nu ett tråko

av Hannah Widell

Hörni, det har verkligen varit trist här på bloggen. Jag ber om ursäkt för det men kräkisen satte verkligen mitt liv ur spel. Försöker nu få koll på agedan, att det är onsdag i dag och inte måndag och bara komma tillbaka. I morgon hade jag till och med glömt av morgonrutinerna. Aja, jag är snart åter. Men nu vet ni!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB