Startsida / Inlägg

En uppryckning!

av Hannah Widell

Jag tänker så här. Så här innan jul är det skönt att inte helt gå ner sig utan mer ladda för julens alla gottigheter (ni vet mat, glögg, cocktails, lussebullar…) och då menar jag med en hälsoperiod innan jullovet. Jag har också tänkt mycket på varför jag just nu åker på alla sjukdomar. Min helt egna teori är att jag inte har repat mig ordentligt sen min senaste graviditet.

Wilma var ganska så krävande där inne i magen, jag hade bottenvärden på allt, det var som om hon sög ut allt ur mig och till råga på allt så körde jag slutet så här vintertid och det är ju inte heller så uppiggande. Man kan ju tro att en graviditet ska vara som balsam för hälsan med sina vita tio månader men det är rejält slitigt för kroppen på alla sätt. Man är ju ett renverk för två bara en sån sak.

Så jag tänker att jag ska hjälpa mitt immunförsvar ordentligt med att äta nyttigt, träna, äta vitaminer och allt annat jag kommer över som ska boosta mig för att jag ska kunna starta nästa år som en järnlady. Orkar inte åka på varenda förskolebacill som snurrar runt. Nu är det slut! Hänger ni på?

Jag började i dag. Frukost surdegssmörgås (osötat såklart) med ost och gurka, ett ägg, vitaminer och kaffe. Lunch kycklingsallad. Middag Asiatisk biffsallad (min favvo ligger under recept) med massor av vitlök. 35 minuter på crosstrainern och plankan. En bra dag tycker jag. Här har ni mig nu i soffan i träningskläder betalandes räkningar.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB