Startsida / Inlägg

Packa i hop mig själv

av Hannah Widell

Jag har en historia av att tycka att det r skitjobbigt att packa. inte fysiskt utan psykiskt. Det här med att resa har alltid varit en komplicerad sak i mitt liv. Det går bättre nu förtiden och det enda botemedlet stavas kontroll. Den här gången har resan en stor fördel. Alla i min lilla familj ska med.

Jag började småpacka för någon dag sen. Det går ut på att jag samtidigt tvättar och rensar garderober. Nu ligger nästan hela packningen på matsalsbordet så att jag har översikt.

En sak jag har lärt mig genom åren det är att jag ska ha ordning på mig själv. Att förbereda mig. Det gör jag genom att se till att jag är hel, ren och snygg. Så i går fixade jag fina Shellac-naglar hos bästa Rossana. I dag ska jag till nyöppnade Dayspa och fixa mina fossingar och färga ögonbryn och fransar.

För att fullständiggöra kontrollen ska jag och Rosa nu bege oss till Amanda och spela in nästa veckas podd. Gå igenom jobbgrejer som inte får glömmas av när jag är borta. Det blir toppen.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB