Startsida / Inlägg

Packad!

av Hannah Widell

Nu packar jag med er till Egypten! Sol och bad för hela slanten ska det bli. Jag har mest bara packat och packat i mörkret som råder utanför förnstret dagen lång. Inte ett dugg rolig och spännande. Men nu är jag nog klar. Planet går så tidigt i morgon att jag knappt orkar tänka på det. Jag ska försöka läsa en bok, lyssna på några poddar men framförallt ska jag lyssna på mina barn, på Bankis och våra andra vänner som ska med. Hoppas att få höra lite hav också. Nu är det sovdags för mig!

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB