Startsida / Inlägg

Underbara semester

av Hannah Widell

Efter två dagar i Egypten har nu allt kommit tillbaka. Lust, kreativitet, energi, vilja… Jag fattar inte att jag alltid glömmer bort det viktiga i resa bort, vila, vara tillsammans med mina närmaste inte bara några timmar hit och dit utan varje minut, få lite sol, perspektiv och allt annat nyttigt som en paus bidrar med.

Vi är på en riktig charterresa. Vi bor mitt i ett vattenland kan man säga men det gör ingenting. Barnen älskar det och då gör jag det också. Jag är nöjd bara jag får vara i solen och höra barnen skratta. Rosa är just nu på detektivklubben och löser något mysterium. Gustav och Wilma tar en prommid vid havet och snart ska jag Cecilia och Martina köra ett corepass. Fatta vad härligt.

Jag har tagit en massa fina bilder men eftersom internetet inte är cobrasnabbt så får det bli sen.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB