Startsida / Inlägg

2013 – året då jag började träna på riktigt?

av Hannah Widell

Under tiden som jag har hängt här med er har jag påbörjat typ tre träningsperioder. Först skulle ju jag och Amanda springa värsta loppet. Vi började träna löpträning i vargavintern förra året. Var riktigt taggade och körde på som tusan. Mitt i blir Amanda på smällen och mådde så illa att hon knappt kunde göra någonting och jag fick öroninflammation, luftrörskatarr, halsfluss, ja jag missade inte direkt någon ting ur förskole-sjukdoms-floran.

Sen var det att komma i favvojeansen-rycket. Det gick bra måste jag säga. Jag körde helt stenhårt ett tag. Sen gjorde vi en kokbok och spelade in massor av matprogram och då kom jag av mig lite.

Därefter gjorde jag ett litet hälsoryck här nu för lite sen. Målet var att inte bli så sjuk hela tiden och jobba tillbaka mitt immunförsvar. Jag har proppat vitaminer, ätit nyttigheter och tränat lite på halvfart. Just nu (peppar peppar) mår jag i alla fall super.

Ja, som ni ser en rad försök som liksom inte riktigt har genomförts. Det är ju bättre att man i alla fall gör några ryck för då blir det ju i alla fall lite träning. Men jag tänker att jag måste hitta ett sätt att komma in i en träningshälsaperiod som håller i sig för att komma över bara-ett-ryck-gränsen.

Sen jag kom hit till Egypten har jag tränat varje dag (det finns SATS här) och det känns som om jag jobbar på med grundplåten för att fortsätta tre gånger i veckan när jag kommer hem. Det är mitt mål. Då skulle jag känna att jag var riktigt duktig och snäll mot mig själv. Vad tror ni om det? Om ni har ett liknande nyårslöfte kan ni inte dela med er hur ni kommer att lägga upp träningen?

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB