Startsida / Inlägg

Vad äter ni till frukost?

av Hannah Widell

Jag har helt hamnat ur min nyttiga frukostvanor. Jag älskar kaffe så det missar jag aldrig. Men jag skulle vilja hitta en ny utlimat braig frukost. Förr åt jag två kokta ägg varje morgon. Det var alles och jag stod mig på det ända till lunch. Men så läste jag något om höjda kolstrolvärden och cancer så jag slutade. Ska jag äta gröt?, Äggröra alá GI/LCHF? Fil med grejer i? Mackor är sämsta grejen för mig jag ska verkligen hålla mig från allt som blir socker i kroppen och bröd är något jag älskar så mycket att jag knappt kan reglera kärleken. Så det är förpassat till kategorin helgnöje. Ge mig! Gröt, smoothie…

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB