Startsida / Inlägg

Jag dör!

av Hannah Widell

Dag 2/vecka 1

Då har jag då kört mitt andra träningspass. Jag skojar inte om jag säger att jag höll på att dö. Vi kan väl bara enas om att det första som jag så kaxigt genomförde hanska lätt bara var en försmak på vad som skulle komma. Han liksom kände lite på vad jag orkar tror jag. Men så här en timma efter avslutat pass kan jag börja tänka på nästa pass utan att vilja kräkas.

Själva passet var sjukt jobbigt men helt okej. Det var efterdyningarna som fullständigt höll på att ta knäcken på mig. Jag satt i omklädningsrummer och bara hoppades att det skulle komma någon som kunde ta mig hem på en bår, sen tappa upp ett varmt bad och ge mig porlande drycker. Nåväl jag skrapade i hop mig själv och nu är jag på kontoret. Fulare än någonsin. Svårt det här med Anna Anka-stilen (att leva i träningskläder) när det är svinkallt ute. Jag blir ju helt sjöblöt av träningen. Men jag har hittat två grejer jag måste lösa snabbt. 1. Småflaskor med schampoo, balsam, lotion… 2. Var är min perfekta träningsväska. I dag höll det på att bli katastrof men att tro att min vanliga skulle kunna innehålla allt för en vardagsfixning.

Hä har ni lite bilder på vad jag ätit senaste dygnet. Skickar nämligen bilder till min tränare så jag kan lika bra visa dem för er också. Det är en omelett på två ägg och vatten. En bimbim bab utan ris. Kalvfrikadeller med tomatsås och algpasta. Det var allt för denna träningsdag.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB