Startsida / Inlägg

Dag 4/Vecka 1

av Hannah Widell

Faktum är att jag inte har så mycket träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha. Faktum är också att jag aldrig hade tränat så hårt i går om jag inte hade haft min tränare Cai vid min sida. Faktum är också att jag är väldigt nöjd med mig själv över att ha verkligen ha kört så hårt och att jag ska ägna mig åt powerwalks resten av veckan.

I dag hoppas jag att min rygga kommer med posten och jag har numera småflaskor med schampoo och balsam att ha med mig till gymmet. Det kommer att göra min nästa träningsvecka helt komplett!

Jag stoppar också i mig lite vitaminer så att jag ska boosta mig ännu mer. Alla ni som inte älskar träning ber jag om ursäkt då mitt liv just nu är väldigt mycket just träning. Ska verkligen försöka ta mig ur träningsbubblan och skriva om lite annat också. Jag lovar!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Mikael Hedmark och Aleksandra Wojcik
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB