Startsida / Inlägg

Träning Vecka 2!

av Hannah Widell

Dag1/vecka 2

Summering vecka 1: Gick mycket bättre än vad jag kunde önska mig. Jag hade som vanligt föreställt mig det värsta och då hamnar man ju alltid på plus! Har fortsatt helgen i samma matanda. Jag har gått en långprommis varje dag (order från min PT) och allt känns verkligen toppen. Kände mig lite snuvig under helgen så jag har verkligen proppat i mig massor av vitaminer för att mota bort en eventuell förkylning. Vore ju katastrof för träningen.

I dag ska jag träna på eftermiddagen. Känner mig lite motig men har ändå en konstig skön känsla att dra i gång igen. Är ju alltid lite rädd för allt superduperjobbigt, illamåendekänslor och annat men jag är pepp. Det är lite med PTar som med när man går i terapi. Jag blir alltid typ arg på den jag går hos, lite förbannad att den håller på att tvinga mig. Ha ha ha, som om jag inte gick dit av egen fri vilja och betalade en massa pengar. Så det tänker jag mycket på att det här är mitt val och inget tvång. Veckans läxa på något sätt. Tydligen ska vi i dag också ändra kosten för att hela tiden se till att kroppen inte vet var vi är på väg. Så spännande. Aja, jag skriver mer om detta i kväll.

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB