Startsida / Inlägg

Söndag…

av Hannah Widell

Jag vill att det ska vara söndag i morgon med. Jag vill inte träna klockan 09.00 i morgon bitti. Jag är lite lätt bakis och skulle helst av allt på jordklotet vilja äta en hel Ben and Jerry-bytta. MEN JAG GÖR INTE DET. Jag är bara lite sur här i soffan. Framförallt är jag inte klar med den här helgen. I går vad vi på en ljuvlig middag. En sån där kväll som inte tar energi utan fyller på. I dag har vi varit och tittat på några potentiella bröllopsställen. Av någon konstig anledning känns det som om vi är tillbaka på ruta ett. Men det kanske blir bättre i morgon. Vi har en sån klar tanke om hur vi vill ha det och det vi har tittat på hittills är nästa men inte mitt i prick. Aja, ska sova på saken. I morgon är en annan dag.

Här har ni mig i middags-stassen. T-shirt H&M, kjol Lindex, jacka Blingo och skor Din sko.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB