Startsida / Inlägg

Det går undan!

av Hannah Widell

Dag 1/ Vecka 3

Rev i gång den här veckan med ett träningspass. Bra med helg så att jag får tillbaka lusten. Ska erkänna att jag är väldigt trött på träningen mot slutet. Det som känns underbart är att jag har längtat efter vecka tre för att jag skulle ha kommit in i det och det har jag verkligen gjort. Älskar mitt gym. Alltid samma där, det känns som om resten av de som tränar där har det som jobb. Vi hälsar, snackar lite med tjejerna i omklädningsrummet. Det är trevligt. I morgon ska vi mäta mig igen. Det ska bli spännande. Tro det eller ej men jag känner så.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB