Startsida / Inlägg

Influnsuari

av Hannah Widell

Jag har liksom stängt öronen för att vabruari-ord och annat och tänkte att det här klarar vi. Hämtade en liten tyst, varm unge på förskolan i onsdags under natten sköt febern i höjden och i går morse åkte vi till sjukan. Precis som alla andra. Det är bara det att Wilma har en historia av att bli uttorkad och det kändes som om vi var på väg dit. Det är alltid så läskigt när ens annars så energiska, aktiva unge blir vit som ett lakan och bara vill sova…

Aja, i dag är hon på bättringsvägen. Vi pusslar våra liv som om vi skötte SLs trafik eller nåt. För att jag inte ska drabbas av detta och framförallt att min träning inte ska drabbar av detta försöker jag vitaminchocka mig själv på olika sätt. Den här körde jag i mig i morse. Skala alla frukterna och skär dem i bitar, släng i dem i mixern. Jag blandade upp med grönt iste och toppade med en tesked vetegräs och tesked spirulina. Jag har köpt mina pulver på Blueberry men det finns på alla välsorterade hälsokostaffärer.

Nu jobbar jag med ena handen, byter Macka Packa-klipp med andra och vid lunch svidar jag om till träningskläder och jobbar mig igenom dagen i dem!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB