Startsida / Inlägg

Lite svar på tycket och tänket!

av Hannah Widell

Älskar att ni är så engagerade. Älskar att nu tycker och tänker om allt vi försöker få till. För det är för er vi gör allt det här.

Så jag tänkte försöka svara på lite frågor runt alla kommentarer runt programmet.

1. Det nya klippsättet

Vi har ju en massa chefer som ska tycka och tänka om innehållet, utseendet vad som fungerar och inte. Den här säsongen vill de att vi testar en ny form. Jag håller med om att maten får ta lite väl mycket stryk och samtalen blir lite väl upphackade. Vi jobbar som tusan på att sätta den nya formen så bra som möjligt. Men vi hör vad ni säger!

2. Längden på programmet

Det här är tyvärr inget vi bestämmer ett jota över. Lovar att lägga in frågan om längre programtid till Aftonbladet TV. Vi borde kanske gör en uncut-vesrion sådär som regissörer gör i Hollywood. Göra en extra med all mat för de som älskar det och en extra för de som bara vill vara med på middagen.

3. Köket

Ja, vi har bytt kök. Man kan säga att det är hemma hos båda två eftersom det är på vårt kontor. Vi vill ju så klart att det ska vara härligt och inspirerande så till nästa veckas inspelningar försöker vi fixa och dona så att ni ska tycka att det är lika fint som vi upplever att det är.

4. Poddinnehåll

Bryter av lite här med lite podd. Jag fattar att ni gillar ämnespoddarna. Ända anledningen till att vi bytte till mindre ämnen var att vi kände att om vi skulle köra på med så stora ämnen kanske det skulle bli max tio-femton stycken då de där stora ämnena kräver mycket. Men om ni kan stå ut med hur vi kör nu så lovar vi att vi ska göra några stor-ämnes-poddar lite då och då.

5. Nagellacket

Å jag minns inte vad färgen heter. Men det är shellac som jag gör hos Rossana som du hittar här!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB