Startsida / Inlägg

Lyckan i ett par Uggs

av Hannah Widell

Just nu på Rosas önskelista finns bara två saker Hollister-kläder och Uggs. Jag blir alltid kluven angående hur mycket man ska pleasa sina barn med att få vad alla andra har. Så efter många diskussioner fram och tillbaka då jag säger att hon får önska sig och så vidare gjorde vi en kompromiss. Hon fick ta en del av hennes sparade pengar för att då kunna köpa ett par Uggs. Jag minns själv hur det var att köpa något man hade sparat till. De sakerna fick större betydelse. Så hittade vi världens finaste chokladbruna Uggs på footway.se, snabbare än blixten kom de med posten och lyckan var total. Då kände jag att det är ändå något riktigt härligt att få den där grejen eller klädesplagget som alla andra haaaar.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB