Startsida / Inlägg

Lika bra att passa på

av Hannah Widell

Dag 1/Vecka 4

Jag har en ny tanke jag tänkte testa med er. Jag tänker så här. Just nu är ju allt grått och kallt. Alla är typ sjuka. Februari är något av en passage. Då kan man ju lika bra göra nyttiga saker som att träna stenhårt, äta bra och verkligen försöka borra in sig i välmående. Tänk vad glad man kommer vara när solen tittar fram och man vill börja klä sig fint och ägna sig åt uteslutande lustfyllda grejer att man redan har gjort värsta läxan.

Det är lite som jag önskade att jag tänkte när jag gick i skolan att när man ndå är tvingad att göra något är det lika bra att passa på och göra det riktigt bra. Och nu är ju jag vuxen och kan vara klokare än i skolan…

TTill träningen. Den här veckan tror jag att jag har lagt upp passen på ett bättre sätt. Jag kör mån, tisdag, torsdag, fredag stenhård träning med min PT. Lördag, söndag powerwalks med mig själv och en bra podcast i öronen. Jag tror nämligen att det är bra med två dagar och sen vila en. Mest för mitt psyke. Träningspasset i morse var helt sjukt jobbigt men hatet har helt gått över. Jag känner mig starkare och hur lycklig blir man inte när man börjar ana lite muskler.

Jag har inte mätt in mig ännu. Maskinen har inte varit på plats. Men jag känner en bra skillnad på mina kläder. Det kan ju bara vara på väg åt ett håll – det bättre.

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB