Startsida / Inlägg

Vad jag äter

av Hannah Widell

Dag 2/Vecka 4

Jag kan inte riktigt sätta något namn på vad jag äter och jag tror faktiskt att det är just det min PT inte vill. Han tror inte på att man ska köra något konstlat utan bara sunt förnuft så att livet kan återgå utan att man går upp allt man igen så fort man inte tränar fyra dagar i veckan. Om jag ska likna vad jag äter vid något så är det GI.

Första tre veckorna åt jag väldigt strikt bara protein och grönsaker. En frukt om dagen. Inget socker så klart. Det för att att verkligen avgifta kroppen från socker och komma in i ett bra marflöde.

Nu vill min PT att jag ska lägga till långsamma kolhydrater som fullkornsprodukter till exempel. Han säger att det blir samma, samma för resultatet men att jag kommer orka mer och vara på bättre humör och det är också viktigt.

Så här ser en dag ut just nu. Jag ger er gårdagen.

Frukost: Ett glas rumstempererat vatten med citron (det dricker Gwyneth också se hennes underbara sajt Goop!).Bovetegröt med kanel och lättmjölk. Kaffe med mjölk.

Lunch: Tonfisksallad med bönor och hommus.

Mellis: Ett äpple

Middag: Stekt kyckligfilé på en salladbädd (bara grönsallad) och lite fetaost.

Så här ser mina dagar ut. För er som bråkade om grädden i grönsakssoppan. Man kan äta lite fett då och då. Men just denna gång gjorde jag en del med grädde till min familj och en del utan till mig. Det är lite så jag jobbar med att göra mat till hela familjen. Samma fast lite olika. Det funkar fint.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB