Startsida / Inlägg

Slutspurten…

av Hannah Widell

Dag 1/Vecka 8

bild[2]

Eller bara början på något nytt. Det här skulle ha varit sista veckan men på grund av en liten resa min PT var tvungen att göra är nästa vecka sista. Förra veckan hade jag då som uppgift att träna lika hårt som jag tränar med PT-Cai själv. Det gick sådär om jag ska vara helt ärlig. Det blir inte riktigt lika tufft när jag ska köra själv. Jag citerar min mamma ”Det är klart man inte kör lika hårt själv det är ju som om man skulle försöka dränka sig själv och det går ju inte”. Sen kom ju i och för sig min förkylning och störde lite men ändå. Jag tränar inte själv som om det inte fanns någon annan utväg och svetten bara rinner. I dag tränade jag då med Cai igen och det tog typ en timma för mig att komma över passet. Illamående och skak i händer och ben var resultatet. MEN jag tycker att det är kul. Jag längtar efter passen. Det trodde jag aldrig.

Min träningsresa tar inte slut om två veckor. Den ska fortsätta. Tänker att jag ska fortsätta med PT två gånger i veckan och träna resten själv i en månad till. Därefter kanske en gång i veckan och sen får vi se. Jag kanske har nått dit att jag gärna piskar mig själv till stenhård träning.

Självklart kommer jag inte att blåsa er på konfekten. När träningen är till ända kommer jag att berätta om alla resultat. I aprilnumret av vår tidning kommer hela resan.

En sak till. Jag fick en juicemaskin av mamma i fölsis. Sen dess juicas det här hemma. I lagoma doser så klart jag vet att det är mycket socker i juice. Men också en herrans vitaminer. Här har ni min frukost. Renée Voltaires fröbröd med avokado, två ägg, juice på blodapelsin, citron, morot och ingefära och så kaffe så klart!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB