Startsida / Inlägg

Releaseparty, Magisk sommar och barnbestyr

av Hannah Widell
Bild 2013-03-26 kl. 17.13 #3

Jag har haft en minst sagt hektisk dag. Nu sitter jag hemma i soffan med mina fina barn i väntan på min mamma som ska ta hand om dem medan jag firar min romandebut. Vår bästa Anna Kokotos räddade mig i dag och har sminkat mig. Wilma nyste just i min nacke så att min t-shirt blev helt snorig. Jag väntar med att hoppa i mina nya kläder tills innan det verkligen är dags typ i hissen.

Man kan tro att det bara är en bok som ska firas. Icke min och Amandas kokbok finns nu att förboka på Bokus.com. Om ni uppger magisksommar som rabattkod får ni 10% rabatt. Gör det. Man känner faktiskt att det kommer bli sommar snart igen när man läser den.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB