Startsida / Inlägg

Påsk i Åre

av Hannah Widell

Jag och Wilma tog flyget upp till Östersund i förmiddags. När jag kom fram kändes det som om jag skulle blivit utbränd om jag inte bara hade fått lämna allt för ett par dagar och bara vara lite ledig. Få ny energi, nya tankar och bara fylla på. Det är så fruktansvärt livsviktigt och herre gud vad jag glömmer bort att det är det. Jag menar inte riktigt på riktigt utbränd men just i dag känns det som om hjärnan har varit lite överhettad. Så nu är jag här. Det blir fjällliv här ett par dagar. Vi ska åka skidor, umgås, laga god mat, kanske gå ut en kväll… Ja, så fruktansvärt härligt.

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB