Startsida / Inlägg

Lite mer insida än utsida

av Hannah Widell
Bild 2013-04-09 kl. 21.01 #2

Erika: Om du inte vill att folk ska kommentera ditt utseende kanske du ska sluta lägga upp bilder på dig själv? Lägger man upp nåt som bara handlar om sitt utseende så är det väl självklart att man får räkna med kommentarer om det? Och om du berättar allt om din träning så är det också självklart att folk kommenterar det. Bara ett tips.

Modesty: Ja, vad för kommentarer önskar du på ett inlägg som ”Dagens kläder” om du nu inte vill bli bedömd och ens få positiva, peppande kommentarer? Du efterlyste mer insida än utsida i podden Hannah men fundera ett slag på hur mycket insida dina inlägg handlar om? Det mesta är ytligt i form av dagens outfit, senaste nagellacket du har fått hos ”Bästa Rossana” och din komma i form-utmaning. Intet ont om dessa ämnen, vi som läser din blogg och lyssnar på podden vet ju att det handlar mest om sådant men jag reagerade på att du är trött på att bli bedömd hela tiden (vilket jag förstår) efter ytan jämt. Men lägg för sjuttsingen inte ut den typen av bilder på dig själv då! 😉

Jag har fått lite kommentarer på min och Amandas senaste podd där jag pratade om kommentarerna runt mitt utseende. Jag fattar att det kan bli helt förvirrande hur jag vill ha det så jag tänkte skriva lite om det.

Jag älskar att få fina komplimanger. Så klart. Jag älskar när ni gillar hur jag ser ut, vad jag har på mig och nästan ännu mer när ni inspireras av hur jag ser ut, klär mig, mitt nagellacksfärg och så. Det var bara det att det blir lite mycket när det handlar om min figur. Jag fattar att det också har kommit upp eftersom jag har tränat som en dåre, snackat mat och hälsa men jag är alltid nervös för att det ska bli för mycket. För allas skull. Jag älskar om jag kan bidra till hälso och träningspepp men skulle aldrig förlåta mig själv om det blir som ett jobbigt hets. För det hatar jag. Så förstår ni balansen där. Att peppa och ge komplimanger är bra grejer för alla men när det blir för mycket tyck och tänk runt ens utseende kan det bli lite snett. Jag hoppas så att ni är med mig. Att ni förstår hur jag tänker. Jag försöker tänka så runt alla jag möter. Att boosta på rätt sätt.

Jag ska också bli lite mer insida här. Ni har helt rätt. Det kanske har varit för mycket utsida här ett tag. Jag tror att det blev så för att jag tog i så himla mycket för att klara av den där utmaningen. Nu är jag tillbaka. Kände till och med i dag när jag var hos PT-Cai och vi körde ett stenhårt pass och han förberedde mig på en mätning i morgon att jag vill fortsätta träna och vara hälsosam men kanske just nu måste vila lite från alla mått. Sån är jag.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
    • Tjänstgörande redaktör: Lukas Jacobson, Jenny Åsell, Aleksandra Wojcik
    • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
    • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
    • Redaktionschef: Karin Schmidt
    • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
    • Org.nr: 556100-1123
    • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
    • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
    • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
    • Telefon växel: 08 725 20 00
    • FÖLJ OSS

    © Aftonbladet Hierta AB