Startsida / Inlägg

Möhippa

av Hannah Widell
bild[2]

I fredags blev jag rejält överraskad när det ringde på dörren och där stod inte det bud jag väntade skulle komma utan en manlig strippa. Så började min möhippa. Därefter följde en underbar kväll/natt tillsammans med mina underbara vänner. Tänkte att jag drar hela historien i podden på fredag. Den gör sig inte rättvisa här. Men dunderhärligt var det! Jag är fortfarande yr av all kärlek och allt festande.

Bilden är från förfesten hemma hos min lillasyster Amelia.

 

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB