Startsida / Inlägg

Hej då fultofsen

av Hannah Widell

Bild 2013-04-22 kl. 11.411ccbec03e65e8329daf889ae1c2f4ac2WARNER BROS. PICTURES PREMIERES "WHITE OLEANDER"

Jag är just nu i en sån jäkla mellanlängd på mitt hår. Jag älskar att ha page för då är mitt hår snyggt och jag kan inte sätta på det. För så fort jag får lite längd så åker det upp i en fultofs. Jag står liksom inte ut med att det bara hänger och slänger. För att kunna göra fin bröllopsfriss så sparar jag då ut håret lite, på inrådan av hon som ska göra håret. Jag håller på att bli gaaaaalen och jag är fultofsigare än någonsin. Så fort bröllopet har varit kommer jag rusa till frissan  och sätta saxen idet. På grund av att jag är så frustrerad misstänker jag att det kan bli ett riktigt kortklipp. Gahhh!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB