Startsida / Inlägg

I dag är det en viktig dag!

av Hannah Widell
bild[2]

Jag sitter i mitt kök och äter frukost. Avokadomacka med gott kaffe som min man vet att jag älskar. Bankis och Wilma har gjort den eftersom det är Mors dag. Nyss kom Rosa och min lillasyster Havana som har sovit över här i natt och gav mig den finaste blomstrande kvist. Så fint.

När jag tänker på alla fina, starka, fantastiska mammor blir jag helt gråtig. Jag gillar pappor också men det är inte deras dag i dag. Det är mammornas. Jag tänker ofta på hur jag ser mammor kämpa på så mycket. Barn, vagnar, kassar fram och tillbaka i alla tider. Mammor som gör allt för sina barn. Mammor som sätter sig själva helt åt sidan för barnens skull. Mammor som alltid är där.

Min mamma betyder så fruktansvärt mycket för mig. När hon höll tal på bröllopet förra lördagen så grät jag så mycket. Kanske för mycket. Vi gör alltid det mina systrar och jag. Mamma håller alltid tal på födelsedagar och andra stora dagar. Det tycker jag är fint. Jag tänker att det är så viktigt att säga stora ord till varandra. Inte bara i svåra stunder utan i härliga stunder.

Ring din mamma i dag. Gå över med en blomma. Har du ingen mamma ring den som känns mest som din mamma eller någon som är mamma till någon du tycker om. Gratta alla som är mammor. Det är så härligt att få lite exra uppskattning och alla mammor är så fruktansvärt värda det!

Grattis på mors dag. Du är världens bästa mamma!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB