Startsida / Inlägg

I morgon börjar jag om!

av Hannah Widell

Som bekant hatar jag att inte ha kontroll. Jag gör planer för allt och min kalender är en av mina trygghetspunkter. Den är ramen för min tid och mitt planerande. En helt vanlig underbar från Ordning och Reda. När jag köper nu känner jag noga efter vad det är för färg på det här året. Förra året var rosa. Gammelrosa. Jag byter kalender under sommaren, kör skolåret. Eftersom mitt år börjar om på hösten. Så det är dags att börja överlappa nu.

Nog om detta. Det var inte alls det jag skulle skriva om. Amanda varnade mig för att jag skulle få en liten depression efter bröllopet. Den har inte infunnit sig men jag är verkligen lite lost. Detta för att jag liksom planerade allt varje timma och minut fram till bröllopet och glömde bort att det fanns en tid efter. Eller jag glömde inte men viftade bort det mesta med att tänka först bröllop resten tar jag sen. Nu är jag i sen.

Förra veckan lyckades jag inte hamna i fas igen. Jag gick från minihoneymoon till att jobba på ett galet sätt. Möten, inspelningar i ett…

Så i morgon börjar jag om. Allt ska ordnas upp och planeras. Ny kalender ska inhandlas, jag ska börja om med att köra mitt hälsosamma jag med bra mat och träning. Nu börjar den ljuvliga tiden efter bröllopet.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB