Startsida / Inlägg

Dagens kläder

av Hannah Widell
bild[4]

I dag spelar vi in program. Denna bild är tagen på Scandic Upplandsväsby. Jag har på mig en hel dress (kjol och jacka) från Lindex. Skorna har jag köpt på Gotland en varm sommar. Vet inte märket men om någon har liknande tar jag gärna emot tips. Älskar dem och vill ha fler! Den enda ledtråd jag har är att de är från Sverige.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB