Startsida / Inlägg

Kul och viktigt jobb!

av Hannah Widell

För en liten tid sen så slängde jag ur mig på Twitter att jag sökte läxhjälp till min dotter. Jag hade fått det som tips från en massa olika håll att det löser massor av problem att få hjälp med detta och eftersom jag och Rosa inte alls kom överens om just detta så kände jag att jag i alla fall ville testa det här i alla fall i mitt liv nya fenomen.

Vi har nu kört ett par veckor och det fungerar så bra. Läxorna blir gjorda, Rosa blir trygg och glad eftersom hon gör det som krävs för att det ska vara roligt i skolan och vi slipper en massa tjafs.

Nåväl, jag fick så många fina svar. Av duktiga personer som gärna skulle jobba extra med det här. Jag önskar att jag hade kunnat anlita alla. Men nu finns det en superchans att kunna jobba med det här på ett bra sätt.

My Academy söker nya studiecoacher! Kolla här!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén & Joakim Ottosson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB