Bakom kulisserna med Denise och Lina
avFölj med HÄR bakom kulisserna när vi spelade in sista programmet på Scandic Sjöfartshotellet.
Följ med HÄR bakom kulisserna när vi spelade in sista programmet på Scandic Sjöfartshotellet.
Här hittar ni recepten till maten vi lagade åt Tess och Anna.
Jag har påbörjat det här inlägget flera gånger nu. Det är vemodigt och jag känner redan en viss saknad. Jag och Amanda har bestämt oss för att sluta blogga. Så det här är mitt sista inlägg här.
Jag började blogga den 1 februari 2012. Det var nervöst och spännande. Jag hade inte bloggat på det här viset förut. Det överträffade allt jag någonsin kunnat tänka ut och det är allt tack vare er.
Så det här sista inlägget är ett kärleksbrev till alla er som har läst och kommenterat. Ni har fått mig att känna mig stark, snygg och helt fantastisk. Jag har många gånger tänkt på hur lyxigt det är att få så mycket kärlek av så många. Jag tänker också på allt jag har lärt mig av er. Så fort jag har haft en fråga om något har jag frågat er och fått så mycket svar.
Jag tänker på er som mina vänner. Jag tänker att det är som annan vänskap att även om man byter land, jobb eller kanske bara gör på ett annat sätt ett tag så finns ju vännerna kvar. Bara för att jag inte hör era röster här då och då så finns ju ni kvar. Eller hur?
Att vi slutar blogga har inget heller med att göra att jag och Amanda inte kommer fortsätta göra härliga saker tillsammans. Podden kommer att finnas och nu kanske ännu mer då vi inte behöver dela upp våra tankar. Vi kommer att fortsätta med våra program här på Aftonbladet under hela hösten. Vi kommer finnas på Instagram där man verkligen kan följa oss i livet mest hela tiden. Jag finns under Hannah Widell som vanligt.
Det jag nog mest vill säga att det här är inte ett avslut. Visst det är ett litet avslut på just den här bloggen men allt finns kvar på andra ställen.
Slutligen vill jag bara säga tack för den här tiden. Jag är så tacksam för tiden vi har haft i hop på den här sidan. Nu umgås vi på andra sätt på andra ställen. Det kommer bli en fantastiskt spännande och magisk höst.
Det lovar jag.
Från det rödaste stället i mitt hjärta TACK!
Men jag är inte rädd för det. I dag har vi börjat småjobba lite. Vår underbara produktionschef Mikaela kom hit för att dra i gång hösten. Hon börjar på måndag och vi på riktigt i Stockholm måndagen där efter. Det kommer att bli en så rolig höst. Spännande, kreativ och på många sätt utmanande. Bra blandning om ni frågar mig. Så nu värmer vi sakta upp hösten. Kvar i sommarkänsla och lunk.
Ps. Klickade hem ny kalender i rött från Ordning och Reda. Men eftersom det ofta blir lite lite, fel när jag gör grejer så kom det en liten, liten kalender. Den fick Rosa jag måste ha en ny och jag är inte längre säker på att den ska vara röd. Kanske ska vara sober och köra en svart… Mycket med det där.
Följ med här bakom kulisserna när vi spelade in programmet hemma hos Werkelin.
För några dagar sen kom jag på att vi typ bara ätit kött den senaste tiden. I bland tar de ju stopp när man har grillat som en galning och man måste hitta på något annat. Så jag gjorde en kycklingrätt som blev supersmarrig.
Så här:
4 pers
4-6 kycklingfiléer
Ta dem och snitta dem under till så att de blir större och banka dem med något hårt. De ska likan lövbiffar med än kycklingfiléer. Lägg dem på ett fat och ringla över olivolja. Salta och peppra. Riv över färsk ingefära. Pressa några limeklyftor och om du vill ha lite hetta några chiliflakes. Grilla dessa!
1 pkt pasta av valfri bra sort
1 kruka med färsk persilja
1 1/2 parmesanost
Koka pastan, hacka persilja och finriv parmesanen. Gör en liten pastadressing av olivolja, citron, salt, peppar och italiensk salladskrydda. Lägg den kokta pastan i en vacker skål och häll över oljan. Lägg osten och persiljan i en skål bredvid. Servera kyckling, pasta och så får alla ta så mycket parmesanoch persiljeströssel de vill över pastan. Kan vara trevligt att ställa fram olivolja, svartpeppar och flingsalt på bordet. Enkelt och gott!
Denna vecka äter vi middag hemma hos Pigge Werkelin med Thomas Bodström! Hoppas att ni gillar det!
Vi är så himla ledsna över att den inte kom ut i fredags. Den var inspelad och klar men själva publiceringen av den föll tydligen mellan semesterstolarna…
Aja, detta avsnitt handlar om när man är helt hudlös, vad semestern
kan ta fram, lite döden och vår spektakulära mattävling.
Lyssna här på sidan eller på Itunes!
I senaste podden pratade jag om mina jättefötter och mitt problem att hitta skor till dessa. Jag har sen dess fått så mycket bra tips. Här är några tillbaka till er andra storartade!
När vi var hemma hos Paolo och Lena Roberto lagade vi den HÄR maten.