Startsida / Inlägg

Mustasch firar tio bast

av Mattias Kling
Mustasch

Den 28 februari nästa år är det ett helt decennium sedan folklighetsrockarna släppte sin första skiva, ”The true sound of the new west”.

Firas det?

Finns det makrill i Bohuslän?

I samband med jubileumet kommer gruppen att göra två exklusiva spelningar, på Cirkus i Stockholm den 2 mars och i Lisebergshallen i Göteborg den 11 samma månad. Som uppvärmare under dessa kvällar har klassiska Electric Boys och hårt gigande Bullet kallats in.

– Nog för att vi växlar upp ett extra steg på våra egna konserter, men när vi nu dessutom har med oss Ralfs barndomsfavvisar Electric Boys och mina nya gunstlingar i Bullet, så vore det ju jäkligt konstigt om inte det här upplägget kommer få hårdrockssjälarna att glöda och öronen att ringa, kommenterar basisten Mats Johansson paketet.

Mustasch kommer dessutom i samband med firandet att släppa albumet ”The new sound of the true best”, som innehåller nyinspelningar på gamla favoriter samt helt nya spåret ”Angel’s share”. Skivan, som ska släppas i samband med födelsedagsfirandet, är inspelad tillsammans med Tobias Lindell och kommer att säljas i butik till ett reducerat pris.

– Många av låtarna har fått ett nytt arrangemang under alla dessa år som vi har framfört de live. Vi vill att våra fans ska få chansen att återupptäcka dessa låtar så som Mustasch låter 2011. Vi vill även ge tillbaks något till alla våra fans och har därför bestämt att skivan endast ska kosta 99 kr i butik. Det har varit extremt viktigt för oss, säger sångaren och gitarristen Ralf Gyllenhammar.

at the gates Cd recensioner death metal europe festival getaway rock gästblogg hårdrock in flames iron maiden metal metallica motörhead punk Rock slayer spotify sweden rock thrash metal tävling
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB