Startsida / Inlägg

Happy birthday

av Linnea Molander

Idag fyller jag år! Jag tillbringar min födelsedag i New York och har det hur bra som helst.

bild (2) bild (3)

Häromdagen gick jag på ett spännande seminarium om positiv psykologi och självkontroll på The New York Open Center som är ”the hub of positive psychology in New York”. Intressant och oerhört inspirerande. Tjejen som höll i seminariet har ju samma jobb som jag, fast i New York. Det vidgade vyerna litegrann, kan man säga.

Igår var jag på en föreläsning med Deepak Chopra där han pratade om sin nya bok ”What are you hungry for?” i en stor kyrka. Boken handlar om emotionellt ätande och bygger på tanken att västvärldens fetmaepidemi egentligen handlar om att vi är olyckliga och otillfredställda i livet snarare än hungriga, men eftersom det är lättare att fylla magen än att ta hand om emotionella behov och brist på meningsfullhet så äter vi istället eftersom det åtminstone ger ett lugn för stunden… Särskilt spännande att lyssna på eftersom jag skrev min C-uppsats om just emotionellt ätande.

bild (1)
 Efteråt blev det boksignering!
 

Jag är en musikalnörd av gigantiska mått så det är rena rama drömmen att ha fri tillgång till Broadway under en vecka. Jag nördar loss ordentligt och springer överlyckligt mellan teatrarna och ser allt jag kommer över. Få saker gör mig så genuint lycklig och sprudlande entusiastisk som en riktigt bra musikal och här finns det hur många som helst!!bild

Mellan föreläsningar, föreställningar och födelsedag strosar jag runt och leker med tanken på att bo här en dag. Det är verkligen en fantastisk stad, det enda jag saknar är skog och natur men jag träffade några ekorrar i Madison Square Park häromdagen!

bild (4)

Nu ger jag mig ut på stan och njuter av en riktigt happy birthday! 😀

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB