Startsida / Inlägg

De små sakerna

av Linnea Molander

Jag säger ofta att små små saker kan göra stor stor skillnad och en liten vardags-tweak som jag gjort är att ändra min inställning till tunnelbanan. Förr blev jag precis som många andra lite arg och besviken varje gång det var många minuter kvar tills mitt tåg kom, och tänkte bara ”jaha” när den kom direkt.

bild-24

Nu har jag börjat att göra tvärtom. När tunnelbanan är sen tänker jag ”jaha” (för den kommer ju inte snabbare av att jag blir sur, det gör bara min dag lite sämre) och när den kommer direkt tänker jag ”tjohooo, vad naaaaajs”, för det är det ju!

Vilka vardagssaker och självklarheter uppskattar du lite extra idag?

bild-25
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB