Startsida / Inlägg

Dejtingtema på bloggen!

av Linnea Molander

På fredag är det Alla Hjärtans Dag så med start i morgon blir det en veckas dejtingtema här på bloggen! 

Jag ser verkligen fram emot detta eftersom det är mitt absoluta favoritämne och det roligaste jag vet att hjälpa människor med!

Linnea04

I samband med att jag påbörjade min coachutbildning bestämde jag mig för att en gång för alla förstå mig på det här med killar, attraktion och dejting, eftersom jag verkligen inte gjorde det då. Resultatet blev att jag under mina tre år på högskolan hade tanken ”hur kan man tillämpa detta på sitt kärleksliv?” i bakhuvudet under varje kurs, föreläsning och seminarium, oavsett om det handlade om positiv psykologi, hjärnans funktioner eller coaching. Samtidigt fylldes min bokhylla med all litteratur jag kunde hitta om attraktion, dejting och relationer och jag gick på kurser, hängde på nätforum, lyssnade på webinarier, coacher och experter.

Från början gjorde jag detta enbart för att få ordning på min egen situation men med tiden upptäckte jag att jag var långt ifrån ensam om att känna mig förvirrad kring det här, och att mina kunskaper och erfarenheter väldigt effektivt kunde hjälpa andra.bild-28

Idag coachar jag singlar som tröttnat på att vara missnöjda med sitt kärleksliv, skriver artiklar om dejtande och skriver på en bok om hur du kan använda positiv psykologi för att skapa ett kärleksliv du är nöjd med.

Tvärtemot vad många tror är ett kul, skönt, härligt, utvecklande och fungerande kärleksliv nämligen inte är något magiskt som bara vissa råkar ut för utan ett livsområde som går att förbättra precis som alla andra. Och under den kommande veckan bloggar jag om hur du gör det.

Läs, gilla, dela och sprid till alla du känner som skulle ha nytta av att läsa!

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB