Startsida / Inlägg

Dina dejtmöjligheter finns överallt!

av Linnea Molander

Många är väldigt bekymrade över att det inte finns några bra personer att dejta. Fast brist på människor är knappast problemet. Världen är full av fantastiska människor, fler än du någonsin hinner träffa. Men kanske behöver du öva lite på att ta kontakt med dem?

Det kan kännas lite ovant och läskigt att börja prata med personer du ännu inte känner (det ingår) men det är helt ofarligt och vansinnigt värt att öva på eftersom det leder till ett konstant inflöde av nya människor i ditt liv!

En artikel med mingeltips som jag skrivit hittar du här.

Skärmavbild 2014-02-09 kl. 10.50.42

Det fina med att ha koll på vem du vill dejta är att du då också vet var ni har störst chans att mötas. Vill du träffa en person som är lika hälsointresserad som du är sannolikheten större på gymmet en lördagmorgon än på krogen en lördagnatt. Vill du dejta nån som delar ditt intresse för smal kultur hittar ni förmodligen varandra lättare på en konstuställning än på finlandsbåten (fast vem vet?).

Var social, trevlig och nyfiken mot alla trevliga människor du möter, även om de råkar vara upptagna, ointresserade eller inte stämmer in på vad du söker. Du vet aldrig vem som är bästa kompis, kusin eller arbetskollega till din nästa dejt, partner eller älskare, och som kan föra ihop er. Trevliga människor har nämligen en tendens att känna fler trevliga människor, och introducerar dem gärna för dig när ni lärt känna varandra!

En stor bonus med att vara social mot alla (utöver att det är jättebra träning) är att det då blir helt naturligt att gå fram och säga hej även till den där extra intressanta personen utan att det verkar uppenbart eller känns lika nervöst. Det är klart att ni ska hälsa på varandra, du hälsar ju på alla! 😉

Ut och mingla nu!

Kommentera gärna och berätta hur det gick och kändes. Och dela blogginlägget om du tycker om det. Kanske med någon du är nyfiken på att lära känna närmare, skicka länken och inled ett samtal om minglandets sköna konst. 😉

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB