Startsida / Inlägg

Vad vill du?

av Linnea Molander

Jag ser då och då jobbsökningar från vänner och bekanta på facebook. För det mesta är dessa sökningar helt ospecificerade, typ ”Vet någon var det finns ett jobb till mig, vilket jobb som helst går bra”. Och min första tanke är alltid ”men var VILL du jobba?!”

Om du ändå inte har någon tydlig riktning så varför inte börja med det som känns allra roligast och mest lockande? 

Jag skulle aldrig anställa någon som vill jobba ”varsomhelst” men om någon kontaktade mig och verkligen hade satt sig in i vad jag gjorde, brann för det lika mycket som jag och kunde förklara varför det skulle vara så himla bra för mig att anställa just honom eller henne blir det intressant. Och så tror jag att de flesta arbetsgivare tänker.

Vill du ha ett jobb, kontakta de företag du allra helst vill jobba för och berätta det och varför det vore bra för dem att anställa dig.

Fråga inte var det finns en plats över till dig utan gå till den plats där du helst vill vara, oavsett om det gäller jobb, partner, boende eller något annat.

Bild 2014-02-26 kl. 20.49

 Hmm…vem vill jag hjälpa idag?

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB