Startsida / Inlägg

Positiv psykologisk coaching är awesome!

av Linnea Molander

Det gladde mig stort när jag häromdagen läste om ett samarbete mellan Försäkringskassan i Göteborg och studenter på Psykologisk Coach-programmet vid Högskolan i Skövde (där jag utbildat mig). De nuvarande studenterna har under en period coachat personalen på försäkringskassan och resultatet har varit fantastiskt!

Intresset för coachingen har varit så stort och fått så positiv respons från anställda att vi kommer att fortsätta samarbetet till hösten” säger Mats Lindblad som är enhetschef på Försäkringskassan i Göteborg.

Psykologisk coach-programmet och yrket är fortfarande nytt så det gör mig väldigt glad att kunskapen om positiv psykologi, psykologiska coacher och evidensbaserad coaching ökar, och att fler och fler arbetsplatser tar sina anställdas välbefinnande på allvar!

Hur mår ni på din arbetsplats, och hur påverkar det verksamheten?

Skärmavbild 2014-03-30 kl. 20.42.47

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB