Startsida / Inlägg

100 happy days challenge!

av Linnea Molander

Jag vill slå ännu ett slag för 100happydays som jag bloggade om förra veckan. På bara en vecka har jag blivit otroligt mycket mer uppmärksam på lyckliga ögonblick i mitt liv. Saker som tidigare kanske gått mig förbi tar jag mig nu tid att uppskatta ännu mer och känna stor tacksamhet över.

Om skillnaden är så stor på en vecka, vem vet vad som kan hända på 100 dagar?

Skärmavbild 2014-05-07 kl. 19.08.33

 

Det står på sidan att 71% av alla som tar sig an utmaningen inte fullföljer den, och att den vanligaste anledningen är tidsbrist. Men om du inte har tid att vara lycklig, vad är det då för poäng med någonting alls? Det får mig att tänka på det här citatet av Gabrielle Bernstein:

have time?
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB