Startsida / Inlägg

Mål och tankar

av Linnea Molander
Wellness+nr7_2014_omslag

Har ni läst senaste numret av Wellness än? Jag har skrivit två av artiklarna i tidningen. Den ena handlar om fördelarna med att sätta mål (enligt forskningen blir du bland annat lugnare, lyckligare, effektivare och bättre på att hantera stress och motgångar när du sätter mål), och fem saker att tänka på för att få bästa effekten av målsättandet. Utmärkt läsning inför höststarten!

Den andra artikeln handlar om att skapa distans till dina tankar. Där intervjuar jag David Andersson som är en coach med helt annan bakgrund och inriktning än jag, som har en intressant syn på tankar och tänkande.

bild-52

Som grädde på moset innehåller tidningen dessutom tips från självaste Martin Seligman om hur du höjer ditt välbefinnande. Underbart kul att fler än jag skriver om lyckoforskning och positiv psykologi i tidningen!

(Psst, om du vill läsa tidningen får du snabba på lite för redan på onsdag kommer nästa nummer!)

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB