Forward lämnar Västerås

Det blev bara tre matcher i Västerås den här säsongen för Mathias From.
Nu står det klar att den danske landslagsmannen lämnar klubben. 
– Vi kommit fram till att avsluta hans avtal, säger VIK:s sportchef Patrik Zetterberg

From kom till klubben inför säsongen 21/22. Då svarade den danske landslagsforwarden för 11 mål och totalt 21 poäng. Nu står det klart att han lämnar Västerås – efter bara tre matcher.

_ Mathias har uttryckt ett starkt önskemål om att få bryta sitt kontrakt med VIK så därför har vi idag gemensamt kommit fram till att avsluta hans avtal med klubben. Vi vill samtidigt passa på att önska Mathias lycka till framöver med sin fortsatta hockeykarriär, berättar sportchef Patrik Zetterberg till klubbens hemsida.

Klubben har sedan tidigare Trevor Cheek avstängd och tappar nu ytterligare en forward. Zetterberg meddelar att det kan bli aktuellt att plocka in någon ny spelare.

– Vi har 12 forwards som är tillgängliga i nuläget så just nu känner jag ingen panik men självklart håller vi alla dörrar öppna framöver om rätt typ av spelare skulle dyka upp på marknaden, säger han.

AIK Almtuna Björklöven Djurgården Hockeyallsvenskan Karlskoga Kristianstad Modo Mora Oscar Pettersson Södertälje Tingsryd Vita Hästen Västervik Västerås Östersund