Pasic segerregissör när SSK slog Mora

Nikola Pasic hade ett finger med i allt när SSK städade av ett odisciplinerat Mora med 4–1 i Scaniarinken.
Forwarden noterades för två mål och två assist i hemmasegern.

Tre av Södertäljes fyra mål kom i powerplay i en match där Mora inte kunde hålla sig utanför utvisningsbåset.

Hemmalagets Nikola Pasic öppnade målskyttet i mitten av den andra perioden när han styrde in Filip Nordbergs skott bakom Kari Piiroinen i bortakassen.

2–0 kom tidigt i den tredje perioden när samme Pasic laddade med ett direktskott som gick rakt upp i krysset, otagbart för målvakten.

Inblandad i allt

Trots Mora-övertag i skottstatistiken var det SSK som fortsatte att utöka ledningen när Viktor Liljegren stötte in trean efter klappklappspel i numerärt överläge.

Pasic-assist på det målet och även på det fjärde som definitivt stängde matchen som slutade 4–1 till SSK.

– Vi är inte på topp men vi gräver djupt. Skönt att vi får utdelning i powerplay, säger Viktor Liljegren i C Mores sändning efter matchen.