Tränarens mardröm på hemresan: ”Rena rama tortyren”

Hemresan från Tingsryd blev mardrömslik för Vita Hästens tränare Anders Olsson. 
Han tvingades hoppa av bussen och ta ambulans till sjukhuset. 
– Det gjorde vansinnigt ont. Det var rena rama tortyren, säger han till NT.

Vita Hästen tappade en 2–0-ledning till förlust på straffar borta mot Tingsryd under söndagen. Det blev dock inte det hårdaste slaget för tränaren Anders Olsson. På hemresan tvingades han hoppa av bussen och ta ambulans till akuten.

– Jag fick smärta efter matchen. Det var en rejäl tandvärk och jag kommer nog att få dra ut två tänder framöver. Sen fick jag en testikelvridning också och sen blev det en liten allergisk chock på detta. Så det blev 3–1 om man säger så, säger han till NT och fortsätter:

Åkte ambulans till sjukhuset

– Jag tänkte först att man kunde stanna i Jönköping och uppsöka vård. Men halvvägs, när vi var i Värnamo kände jag att det inte går längre, då fick laget släppa av mig från bussen och ringa ambulans som hämtade mig. Jag åkte dit akut och fick diverse lugnande medel och sånt där. Jag krampade en hel del.

Olsson stannade över natten på Värnamo sjukhus och skrevs ut morgonen därpå. Nu är han på benen och äter penicillin. Han är redo för match mot Björklöven under onsdagen.

– Allt har gått bra ändå. Och så fick killarna ett gratis mackstopp, det vill dom alltid ha, säger Olsson till tidningen.

Taggar Vita Hästen
AIK Almtuna Björklöven Djurgården Hockeyallsvenskan Karlskoga Kristianstad Modo Mora Oscar Pettersson Södertälje Tingsryd Vita Hästen Västervik Västerås Östersund