Startsida / Inlägg

Mer om Mette-Marit och ryktena

av Jenny Alexandersson

Så här såg det ut igår kväll när tyska ZDF rapporterade om de norska kronprinsparet i sina kvällssändningar. Inslaget om Mette-Marit är det första i sändningen och det pratas en del om den man som pekas ut som Mette-Marits älskare. Det måste vara oerhört kränkande för paret – och för den utpekade mannen. Jag såg i morse att sociala medier har svämmat över av bilder på honom och kommentarer om vem han är. Det är ju inte första gången något sådant här drabbar kungligheter, situationen är såklart tuff för alla inblandade. Allt startade med en gammal nackskada, en operation och en sjukfrånvaro… Jösses.

Skärmavbild 2013-12-06 kl. 09.23.26
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB