Startsida / Inlägg

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill är med i Skavlan

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-12-03 kl. 16.15.46

Vilka roliga nyheter! Svensk Damtidning avslöjade nyss att Madeleine och Chris kommer att vara med i tv-programmet Skavlan den 11 december i SVT klockan 21.00. Det är säsongens sista avsnitt och det sänds dagen efter nobelmiddagen. Intervjun kommer att göras i London inför publik och paret kommer att prata om livet i London.

Det ska bli väldigt intressant att höra paret berätta om sitt liv, de har ju varit ganska anonyma och gett väldigt få intervjuer. Alla minns väl förlovningsvideon där uttrycket ”Thihi” myntades. SVT fick en pratstund med dem i Året med kungafamiljen och Svenska Dagbladet fick en intervju med dem på Solliden för två år sedan. Men annars har det varit ganska skralt med intervjuer, något som Madeleine fått mycket kritik för.

Jag är jättenyfiken på hennes syn på sin kungliga roll och relationen till Sverige. Och jag undrar hur hennes vardag ser ut i London, vad gör hon på dagarna och hur ser hennes jobb för Childhood ut i London?

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB