Startsida / Inlägg

Sagokalas på slottet med prinsessan Madeleine

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2016-02-19 kl. 11.10.20

Har ni sett vilken fin inbjudan! På måndag bjuder prinsessan Madeleine och stiftelsen Min stora dag (som prinsessan är beskyddare av) in till stort Sagokalas på Kungliga slottet. Tolv barn mellan 5 och 8 år från hela landet är bjudna till en festlig dag med både sagor, fiskdamm och överraskningar. Klädkoden är så klart ”prins och prinsessa”.

Min stora dag förverkligar drömmar för barn och unga som lider av svåra sjukdomar. De får vara med om roliga och spännande saker som kan ge energi och glädje och ta bort tankarna från sjukdomen en stund. Ta en titt på stiftelsens hemsida för att se vilka härliga drömmar som har uppfyllts!

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB