Startsida / Inlägg

Prinsessvännen som ständigt är på resande fot

av Jenny Alexandersson
LovisadeGeer

Låt oss ta en närmare titt på Lovisa de Geer som är god vän med hela kungafamiljen sedan barnsben. Jag skrev ju i det här inlägget att hon har 200 resdagar per år (!) som resereporter och som medarbetare på resesajten Worldcitizen.se Hon har även skrivit för Svenska Dagbladet, Scanorama och för oss här på Aftonbladet.

I dag bjussar hon Hovbloggens läsare på smart packning. På frågan ”Vad packar du alltid med dig i resväskan” svarar hon så här:

–Jag reser bara med handbagage. Mitt handbagage är extremt välplanerat och innehåller alltid följande; Ett gäng med laddare, kamera, en återfuktande ansiktsmask som jag använder ombord, handkräm och läppbalsam från Clarins, hörlurar som stänger ute ljud, ljudböcker från Storytel, byxor och hoodie i cashmere från Soft Goat som jag gärna byter om till på en långflygning, ett par sköna sneakers samt ett gäng med färgkombinerade klädkit för resans alla dagar, ihopsatta av bästa Maria på Wakakuu.

 

Skärmavbild 2016-03-21 kl. 10.09.03

På tal om kläder. Vi tar en kik in i garderoben medan vi ändå håller på. Så här chic var Lovisa på Carl Philips och Sofias bröllop i somras. Sambon heter Niklas Bolle och han är skapare av restaurangkonceptet El Taco Truck. Det var från början en food-truck, men är numera även fasta restauranger.

Skärmavbild 2016-03-21 kl. 10.09.37

Dagen innan Carl Philips och Sofias bröllop bar Lovisa en kritvit smoking.

Skärmavbild 2016-03-21 kl. 10.10.43

På Madeleine och Chris bröllop bar hon en blå klänning med öppen rygg.

Skärmavbild 2016-03-21 kl. 10.12.17

Och så en bild från New York där Lovisa bodde i många år. När prinsessan Madeleine flyttade dit 2010 umgicks de ofta. Här är de på en hockeymatch mellan La Kings och New York Rangers och såg Henrik Lunqvist på isen.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Vilma Stockvall, Mattias Kling, Hanna Lindström och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB