Johanna Melén

bloggar om svensk politik

Startsida / Inlägg

Inställd träff med Arkelsten

av Johanna Melén

I förra veckan fick jag en inbjudan till en ”Blogg- och Twitterträff” med Moderaternas nya partisekreterare Sofia Arkelsten. Där skulle partiets förnyelse samt aktuella politiska frågor diskuteras. Lunchsmörgås ingick. Träffen skulle ha ägt rum i går men lite före tio kom ett nytt mejl med ny tid – om en vecka.

Ingen förklaring gavs men orsaken var förstås uppgifterna i Expressen om Arkelstens resa till Frankrike, betald av Shell. Om lunchträffen ägt rum hade den handlat väldigt lite om moderat förnyelse och väldigt mycket om Frankrikeresan.

I dag avslöjar Aftonbladet att Arkelsten låtit sig bjudas på fler resor och DN skriver om hennes styrelseuppdrag som hon hastigt lämnade i går, efter tidningens frågor. Frågan nu är om den där Blogg- och Twitterträffen blir av nästa vecka heller.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB