Startsida / Inlägg

Bästa festen är på en onsdag – klockan halv sju på morgonen

av Johanna Paues, Berlin
mgv-dansgolv mgv-gunther

Jag hade rätt, det var genialt att gå ut och dansa på morgonen istället för mitt i natten! Morning Gloryville Berlin, den här gången i en häftig lokal i Kulturbrauerei i Prenzlauer Berg, var en helt fantastisk fest. Fullt ös klockan sju på morgonen. Jag och Elsa dansande, pratade med folk, yogade, drack superfoodsmoothies och blev glittersminkade. Hur glad blir man inte av att börja dagen med att se ut som en glittrande älva? Jag lät sminkningen sitta på hela dagen, passade på att imponera på treåringarna på dotterns kalas senare på dagen.

mgv_johannaelsa

En del av de vi träffade där hade kommit direkt från någon annan klubb, men de flesta verkade ändå ha sovit under natten och skulle gå till jobbet efteråt (en kille hade dock både varit ute och festat hela natten OCH tagit sig igenom sin vanliga vardagsrutin – han hade svängt hem en vända efter den första klubben för att väcka sin son och se till att han kom iväg till skolan innan han gick vidare till Morning Gloryville. Jag säger då det).

Hädanefter kommer jag alltid satsa på att festa tidigt på morgonen istället för mitt i natten. Jag säger det igen – det är GENIALT.

Här ser ni var i världen det finns Morning Gloryville-fester. Än så länge – det lär komma fler.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB