Startsida / Inlägg

Längtan efter jul

av Maria

 

Det vankas lite jul känsla hemma hos mig. Jag bestämde mig för att överraska Ani med jordgubbstomtar och annat fika. Vi planerar inför helgen samtidigt som vi trycker i oss allt gott. Äntligen får jag skämma bort någon annan än mig själv. Vem är nästa person? 

 

 
 
 
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB