Startsida / Inlägg

Kokos-cream

av Maria
 

 

För att göra Kokos-cream behöver du: 

85 g lättkesella

1 tsk kokosmjölk

1 msk riven kokos

1 msk stevia strö

1 msk kokosmjöl

 
Gör så här: 
Blanda allt noga och servera. Enkelt och ett godare alternativ till smör om man vill variera. 

 

 
 
  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB