Startsida / Inlägg

Sushisallad

av Maria

Min torsdagsgäst fick äta på en fantastisk sushisallad med zucchinichips. Bara nyttigheter och smaken är precis som bilden, magisk.

 

 
 

 

Du behöver för 2 personer:

200 g Salma lax

1 avokado

1 salladslök (går bra med gul lök)

sesamfrön

 

dressing:

½ dl soya

½ limesaft

1 vitlöklyfta

¼ chili

 

Gör så här:

Skär laxen och avokadon i mindre bitar, hacka sedan löken och blanda allt i en skål.

 

Börja med att blanda dressingen, häll sedan försiktig över laxen och blanda. 

 
  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB